Turte cu cascaval

de AnyCostescu in Aperitive / Garnituri, 17 Dec 2013 | 13433 vizualizari

 

Nu pot sa zic decat ca sunt dementiale..incercati si veti vedea :)

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 2 linguri smantana
  • jumatate cubulet drojdie
  • 1 ou
  • 1 lingurita sare
  • 1 ceasca apa (apoi se mai adauga daca trebuie)
  • cascaval
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turte cu cascaval:

Faina, drojdia, sare, oul si smantana se pun toate intr-un bol impreuna cu apa calduta si se framanta un aluat molicel dar nelipicios. Daca este nevoie adaugati apa. Se acopera aluatul cu un prosop si se lasa la crescut pentru ce putin 30 minute.

Dupa ce a crescut se ia cate o bucata de aluat se intinde, pe o jumatate se pune cascaval apoi se acopera cu partea cealalta de aluat.

Punem o tigaie pe foc fara ulei, o lasam sa se infierbante bine apoi punem turtele si le lasam la foc mic pana se coc frumos pe o parte, apoi le intoarcem pe partea cealalta .

Se servesc fierbinti, dar sunt bune si reci.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Turte cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sandwich cu parizer de vita,mozzarella si varza cu maioneza